KVK - Betekom 2-2

Datum: zaterdag 7 december 2019

Uur: 20u

Stadion: Sportpark De Motbemden 

Scheidsrechter: Stef Stas

Spelersnieuws: Coenen speelde 30min bij de beloften. Grondelaers traint voluit.Driessen werd uit voorzorg vervangen (bil?). Creyns komt uit schorsing. Pruna, Berrevoets en Arjah zijn nog steeds out. Mikagil zit met een zware kneuzing en kan tot eind van het jaar niet trainen. De 29-jarige Kennedy Nwanganga, ex-KRC Genk, komt de rangen versterken. Hij is in januari 2020 speelgerechtigd. 

KVK: Maes, Lauwen, Reynders (75’ Nshole), Claes, Taktak, Er (27’ Marchal), Creyns, Eren, Mortaziq, Driessen (81’ Vangeneugden), Put.

Na geklungel achterin kwam KVK al meteen op achterstand maar het kreeg vervolgens 2 grote kansen op de gelijkmaker (net naast de verste paal en op de paal). In de twintigste minuut had KVK opnieuw pech met een bal op de kruising. Beringen bleef drukken en werd ook een penalty onthouden na een handsbal. Op slag van rust lukte het dan toch bij een vrijeschop : een knappe knal van Eren!

Na de rust een knappe actie van Eren en knap afgewerkt door Reynders. De 3-1 hing meermaals in de lucht. Maar het was Janssens die voor de gelijkmaker zorgde. Bij een uitbraak van Nshole had het altijd 3-2 moeten zijn.

Doelpunten : 2’ 0-1, 44’ Eren 1-1, 48’ Reynders 2-1, 76’ Janssens 2-2